Bringarendelés 12.11-ig, ajándékutalvány 12.23-ig

Karácsonyi bringa rendelésre MÁR CSAK 3 NAP maradt. Az utolsó bringarendelést tehát csütörtökön vesszük fel, ajándékutalványt azonban akár még utolsó pillanatban is vásárolhattok.

Adventi rendelkezésre állásunk:

12.08. zárva
12.09. nyitva 15-19-ig
12.10. nyitva 15-19-ig
12.11. nyitva 15-19-ig karácsonyi bringa rendelés utolsó időpontja
12.12. zárva
12.13. zárva
12.14. WAMP Millenáris B-csarnok 10-18-ig
12.15. zárva
12.16. nyitva 15-19-ig
12.17. nyitva 15-19-ig
12.18. nyitva 15-19-ig
12.19. nyitva 15-19-ig
12.20. zárva
12.21. WAMP Millenáris B-csarnok 10-18-ig

következő nyitás 2015.01.06.

Díszdobozos Csajbringa Ajándékutalvány

Nyugi, nem Te vagy az első, aki már tudja, hogy a bringa tuti ajándék lesz, de azt, hogy szeretted melyik dizájnban látja meg álma bringáját, azt már képtelen lennél magad eldönteni.
Ideális megoldás lehet ebben az esetben egy díszdobozos Csajbringa Ajándékutalvány.

Ha felkeltettük érdeklődésed, írj a hello kukac csajbringa.hu-ra vagy látogass el műhelyünkbe! 

ajandekdoboz_bloghu_1.jpg

 

Advent vasárnapjain várunk a WAMP-on

December 7, 14 és 21, mindhárom vasárnapon megtalálsz minket WAMP-on, a Millenáris B-csarnokában. Végre élőben is szemlézheted bringáinkat, vagy ha éppen ajándékon töröd a fejed, itt megrendelheted, megvásárolhatod vagy éppen ajándékutalvány formájában teheted a fa alá.

wamp-bloghu.jpg

4 éves lett a Csajbringa

Idén tavasszal lettünk 4 évesek. Sok minden változott ez idő alatt, és sok változás van folyamatban jelenleg is.
Ami nem változott viszont, hogy a legszebb női bringák Budapesten továbbra is nálunk készülnek, egyedi megrendeléseitek alapján.
Amellett pedig, hogy szépek, egyre jobbak is. 4 év összes tapasztalatának felhasználásával igyekszünk a lehető legjobb alkatrészeket használni, a legjobb minőséget nyújtani. Téged is várunk műhelyünkbe, próbáld ki őket!

eprespityu_bloghu.jpg

Miért vegyek Csajbringát?

Mivel boldogságot nem vehetsz a boltban, a legjobb, amit tehetsz,
hogy vásárolsz egy bringát.

Szabadság, a széllel suhanás felemelő érzése, a mindennapok vérpezsdítő testmozgása, amely nem, hogy nem megerőltető, de éppen azt a kis pluszt teszi hozzá egy-egy napodhoz, amitől jól érzed magad a bőrödben.

Na jó, de miért tőletek?

Ha már veszel, jó bringát vegyél! Olyat, amit szeretni fogsz, ami álomba repít minden egyes utazáskor, amire elég ránézned ahhoz, hogy kedved legyen tekerni vele egyet.

Mi jó bringákat készítünk, jól bevált alkatrészekből, jól átgondolt koncepció alapján. Hiszünk benne, hogy egyetlen összetevőn sem szabad spórolni. Egy fékkar, vagy egy pedál legalább olyan fontos része a bringának, mint amilyen a kormány vagy a kerék. Ezért nem hozunk kompromisszumokat és csak jó ár-érték arányú alkatrészeket használunk.

Miért kerül ennyibe?

A minőségnek ára van, de nem olyan magas, hogy ne érné meg megfizetni. Egy éves BKV bérlet árából (126.000 Ft) nálunk teljesen felszerelt bringát kapsz és mellé egy jó lakatot is, hogy ne lopják el.

Igen, mi is tudjuk, hogy lehet fele ennyiért is bringát venni, viszont általánosságban azt gondoljuk azokról a bringákról, hogy fél év használat után ráköltheted még egyszer az árukat. 5 év után pedig jó eséllyel már nem is lesz rajtuk eredeti alkatrész, miközben még ocsmányak is.

muhely_kicsi.jpgNa jó, de kik vagytok ti, hogy a nagy gyártókkal szemben ennyire vágjátok a témát?

Lelkes bringabarátok, akik saját tapasztalataikat kamatoztatva, 3 éves fejlesztési folyamat után kiforrott termékkel álltak elő. Kis kertvárosi műhelyükben, egy hazai mikrovállalkozás keretein belül jól összeválogatott alkatrészekből építenek bringákat, egyedi igények alapján. 

Na jó, oké, hol vannak azok a bringák?

Itt: http://csajbringa.hu

Rózsaszin Párduc plázázni ment

Ezen a héten Pálma pink-fekete ragadozónkat csábított el magával.

parduc_palma_1.jpg

parduc_palma_2.jpg

Sétabiciklizés Olívával

státusz: elkelt

Pálma egy délutánra meglovasította a műhelyünkben eladásra váró Olívabogyót és megjáratta egy kisebb erdei túra során. Mi pedig kapva az alkalmon, megörökítettük a Brooks-nyeregben nyargalás legszebb pillanatait.

oliva-with-palma-1_1.jpg

oliva-with-palma-2_1.jpg

Csajbringa - Rózsaszín Párduc

státusz: elkelt

"Régen csináltunk már körömlakk dizájnt" - állapítottuk meg a készleten lévő sárvédő-láncvédő szettek között kutatva. És tényleg, bár erősen vonzódunk a lágy, pasztell árnyalatok iránt, nem árt néha elkalandozni a merészebb színek világába. Így választottuk ki a fekete váz mellé a pink színű alkatrészeket és készült el Rózsaszín Párduc.  Csak úgy, készletre. (update: azóta már elkelt) Hogy bármikor egy szempillantás alatt elvigye, aki megszerette. Addig pedig létével is hirdesse: Nálunk olyan lesz a bringád, amilyennek megálmodtad. 

rozsaszin_parduc_2.jpg

Csajbringa - Tejkaramella

státusz: elkelt

Tejkaramella az egyik legsikeresebb színösszeállítású modellünk.
Világosbarna elemei remekül passzolnak a nyereg és a markolat méz színéhez, évszaktól független elegáns stílust biztosítva.
Kiegészítőként fedeles fonottkosár és szoknyavédő került rá, melyek a díszítésen túl hasznos segítséget nyújthatnak a mindennapi használat során. 
Ha úgy is ő tetszik mind közül a legjobban, ne bíbelődj a rendeléssel, gyere és vidd el!

tejkaresz_kosar_szoknyavedo_v2.jpg

A műhely kerítés tövében

A ház előtt, a kerítés tövében találtuk. 

muhely_eper_2.jpg

Valami lehet itt nálunk a levegőben, rendszeresen a véletlenből születnek ennivalóságok.

Először azt hittük, sima eper, de Kata a Facebookon megmondta a tutit:
indiai szamóca

Mint kiderült "napos, félárnyékos fekvést, jó vízáteresztő képességű tápdús talajt igényel, enyhén savas, semleges és enyhén lúgos talajban is megél", de nálunk két beton találkozása közötti kosz is elég volt neki :)