Díszdobozos Csajbringa Ajándékutalvány

Nyugi, nem Te vagy az első, aki már tudja, hogy a bringa tuti ajándék lesz, de azt, hogy szeretted melyik dizájnban látja meg álma bringáját, azt már képtelen lennél magad eldönteni.
Ideális megoldás lehet ebben az esetben egy díszdobozos Csajbringa Ajándékutalvány.

Ha felkeltettük érdeklődésed, írj a hello kukac csajbringa.hu-ra vagy látogass el műhelyünkbe! 

ajandekdoboz_bloghu_1.jpg

 

Miért vegyek Csajbringát?

Mivel boldogságot nem vehetsz a boltban, a legjobb, amit tehetsz,
hogy vásárolsz egy bringát.

Szabadság, a széllel suhanás felemelő érzése, a mindennapok vérpezsdítő testmozgása, amely nem, hogy nem megerőltető, de éppen azt a kis pluszt teszi hozzá egy-egy napodhoz, amitől jól érzed magad a bőrödben.

Na jó, de miért tőletek?

Ha már veszel, jó bringát vegyél! Olyat, amit szeretni fogsz, ami álomba repít minden egyes utazáskor, amire elég ránézned ahhoz, hogy kedved legyen tekerni vele egyet.

Mi jó bringákat készítünk, jól bevált alkatrészekből, jól átgondolt koncepció alapján. Hiszünk benne, hogy egyetlen összetevőn sem szabad spórolni. Egy fékkar, vagy egy pedál legalább olyan fontos része a bringának, mint amilyen a kormány vagy a kerék. Ezért nem hozunk kompromisszumokat és csak jó ár-érték arányú alkatrészeket használunk.

Miért kerül ennyibe?

A minőségnek ára van, de nem olyan magas, hogy ne érné meg megfizetni. Egy éves BKV bérlet árából nálunk teljesen felszerelt bringát kapsz és mellé egy jó lakatot is, hogy ne lopják el.

Igen, mi is tudjuk, hogy lehet fele ennyiért is bringát venni, viszont általánosságban azt gondoljuk azokról a bringákról, hogy fél év használat után ráköltheted még egyszer az árukat. 5 év után pedig jó eséllyel már nem is lesz rajtuk eredeti alkatrész, miközben még ocsmányak is.

muhely_kicsi.jpgNa jó, de kik vagytok ti, hogy a nagy gyártókkal szemben ennyire vágjátok a témát?

Lelkes bringabarátok, akik saját tapasztalataikat kamatoztatva, 3 éves fejlesztési folyamat után kiforrott termékkel álltak elő. Kis kertvárosi műhelyükben, egy hazai mikrovállalkozás keretein belül jól összeválogatott alkatrészekből építenek bringákat, egyedi igények alapján. 

 

 

Na jó, oké, hol vannak azok a bringák?

Itt: http://csajbringa.hu

Rózsaszin Párduc plázázni ment

Ezen a héten Pálma pink-fekete ragadozónkat csábította el magával.

parduc_palma_1.jpg

parduc_palma_2.jpg

Sétabiciklizés Olívával

státusz: elkelt

Pálma egy délutánra meglovasította a műhelyünkben eladásra váró Olívabogyót és megjáratta egy kisebb erdei túra során. Mi pedig kapva az alkalmon, megörökítettük a Brooks-nyeregben nyargalás legszebb pillanatait.

oliva-with-palma-1_1.jpg

oliva-with-palma-2_1.jpg

Csajbringa - Rózsaszín Párduc

státusz: elkelt

"Régen csináltunk már körömlakk dizájnt" - állapítottuk meg a készleten lévő sárvédő-láncvédő szettek között kutatva. És tényleg, bár erősen vonzódunk a lágy, pasztell árnyalatok iránt, nem árt néha elkalandozni a merészebb színek világába. Így választottuk ki a fekete váz mellé a pink színű alkatrészeket és készült el Rózsaszín Párduc.  Csak úgy, készletre. (update: azóta már elkelt) Hogy bármikor egy szempillantás alatt elvigye, aki megszerette. Addig pedig létével is hirdesse: Nálunk olyan lesz a bringád, amilyennek megálmodtad. 

rozsaszin_parduc_2.jpg

Csajbringa - Tejkaramella

státusz: elkelt

Tejkaramella az egyik legsikeresebb színösszeállítású modellünk.
Világosbarna elemei remekül passzolnak a nyereg és a markolat méz színéhez, évszaktól független elegáns stílust biztosítva.
Kiegészítőként fedeles fonottkosár és szoknyavédő került rá, melyek a díszítésen túl hasznos segítséget nyújthatnak a mindennapi használat során. 
Ha úgy is ő tetszik mind közül a legjobban, ne bíbelődj a rendeléssel, gyere és vidd el!

tejkaresz_kosar_szoknyavedo_v2.jpg

A műhely kerítés tövében

A ház előtt, a kerítés tövében találtuk. 

muhely_eper_2.jpg

Valami lehet itt nálunk a levegőben, rendszeresen a véletlenből születnek ennivalóságok.

Először azt hittük, sima eper, de Kata a Facebookon megmondta a tutit: indiai szamóca.

Mint kiderült "napos, félárnyékos fekvést, jó vízáteresztő képességű tápdús talajt igényel, enyhén savas, semleges és enyhén lúgos talajban is megél", de nálunk két beton találkozása közötti kosz is elég volt neki :)

 

Csajbringa - Olívabogyó Brooks nyereggel

státusz: elkelt

Olívabogyónak nincs még tulaja, csupán készítői kedvtelésből készült, nem sokkal azután, hogy beleszerettünk ebbe a véletlenül felfedezett mély olíva zöldbe. 
A méz színű bőrhöz kiválóan passzol, tehát nem volt kérdés, melyik bringánk kapja meg a frissen beszerzett, bemutató darab Brooks nyerget.
Így született meg a Csajbringa jelenlegi kedvenc referenciabringája, amely a legelőkelőbb helyet foglalja el műhelyükben, de csak addig, amíg valamelyikőtök ki nem imádkozza a szánkból :)

olivabogyo_1.jpg

Mit tegyek, hogy ne lopják el?

1. Használj rendes lakatot!
2. Lezárva se hagyd magára néhány óránál többre!
3. Otthon is biztonságban legyen!

Ha ezt a három szabályt betartod, a bringádra leselkedő veszélyek 98%-át kizártad.
De nézzük részletesebben, mit is jelentenek a fentiek.

Használj rendes lakatot

Felejtsd el az olcsó sodronyzárakat!
Csak a neves gyártók által készített U-lakatban, vagy vastagszemű láncban bízhatsz. De ezeket sem mindegy, hogyan használod. 
A legfontosabb, hogy mindig a vázat kell lakatolnod. Bár a legelterjedtebb kerékpártárolók éppen az első kerék lakatolását sugallják, kis ügyességgel ilyenkor is megoldható a váz lakatolása. 

Például úgy, hogy a hátsókerékkel közelítve mellétolod a bringát, lásd a képen.

Ha pedig végképp nem megy, keress más alkalmas tereptárgyat. 20-30 méteren belül biztos találsz valami más alkalmatosságot, csövet, oszlopot, korlátot. 

 

Fontos, hogy a tereptárgy se legyen könnyen elvágható, vagy éppen kimozdítható (táblaoszlopnál ne lehessen kihúzni a földből, ha lötyög, keress másikat). Ha mindig a vázat kötöd le és jó lakatot, lehetőleg U-lakatot használsz, biztonságban lesz a bringád. Nem sok helyről hallani olyan sztorikat, hogy minőségi (pl. Kryptonite) U-lakattal lekötött bringát vitték volna el. A tolvaj ilyenkor inkább keres egy könnyű prédát. Van belőle bőven sajnos.

 

Lezárva se hagyd magára néhány óránál többre

Ahova csak lehet vidd be magaddal a bringát!
Nincs az a munkahely, iskola vagy bármilyen intézmény, ahol ne lehetne találni egy kis utánajárással egy tárolót, belső udvart vagy egy oda-oda kacsintó portást. Ha pedig mégis kint kell hagynod huzamosabb időre, legalább éjszakára ne maradjon utcán! Akkor sem ha elkapott egy eső, defekted lett az éj közepén, vagy valamiért célszerű lenne otthagyni valahol. Ne tedd! Még mindig olcsóbb félévente egyszer rendelni egy kombi taxit, mint új bringát venni. 

Otthon is biztonságban legyen

A legtöbb bringát társasházak tárolóiból, gangos házak körfolyosóiról és udvarokról viszik el a tolvajok. 
Ne hagyd nekik! Vidd fel magaddal a lakásba, találj neki helyet, húzd fel bringalifttel a magasba, vagy helyezd el akárhova, de biztonságban legyen! Ha pedig mégis tárolóba helyezed, tégy róla, hogy azon belül is kikötve legyen, ha megoldható szereltessetek jobb zárat, vagy rácsot a tárolóra és ne tucatnyi embernek legyen hozzá kulcsa!

Ha a fenti tanácsokat megfogadod, minimálisra csökkentheted az esélyét, hogy szeretett bringádtól megfosztanak. 
Szóval ne a lakaton spórolj és légy mindig elővigyázatos, akkor nem lesz baj!

Csajbringa - Kiwi

Kiwi facebookos csajbringa-tervezővel készült, Vince csak annyi módósítást fűzött hozzá, hogy ha lehet, neonzöld sárhányókat szeretnének. Mi szerencsésen megtaláltuk a kívánt színt, amely Vince húgának tetszését is elnyerte, ugyanis a bringa az ő születésnapjára készült. Rendelésüknek köszönhetően már csodás, napsütötte levél szín is gazdagítja kínálatunkat.


Te is szeretnél Csajbringát? Karácsonyi akciónkat itt találod.